SCHALKHAAR – Op 9 december is er weer de jaarlijkse kerstmarkt op De Oorsprong in Schalkhaar. Inmiddels begint het een traditie te worden. Het is tijd voor bokbiertjes, glühwein, vuurkorven en kerstballen. Bij deze streekmarkt is de kerstsfeer volop aanwezig. Kinderen kunnen vanaf 12.00 uur hun eigen broodje bakken, terwijl u een leuk kerstcadeautje koopt. Er is een viskraam, een oliebollenkraam, heel veel leuke kerstartikelen en nog veel meer. Het is een uitje voor jong en oud. Het aantal kraamhouders blijft groeien, dus er is voor elk wat wils. Je bent welkom op zondag 9 december van 11.00 tot 17.00 uur.

Voor de streekmarkten nodigen we kraamhouders uit die weten hoe hun producten worden gemaakt en waar de ingrediënten vandaan komen. Daarmee krijg je inzicht in de herkomst van de producten, ‘eten van grond tot mond’. Deze ambachtelijke producten hebben veel smaak en zijn goed voor uw gezondheid! Naast de etenswaren zijn er ook altijd kramen met andere producten en iets te doen voor de kinderen. Zo komt ook om 12.00 uur de kerstman een bezoekje brengen. Met ruim 40 deelnemers aan de kerstmarkt hebben we weer een ruim en interessant aanbod. Je bent van harte welkom om te komen kijken, toegang is gratis en parkeren ook!

Kerstmarkt op ‘De Oorsprong’, Spanjaardsdijk 68 Schalkhaar.

Vorig artikelWeerbericht dinsdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelKanaal Sociaal: De vraagbaak voor al uw vragen over het sociale vangnet in uw gemeente