DEVENTER – Voor de 32e keer was er een grote Kerstmarkt in de Lebuinuskerk. Er waren muzikale optredens, demonstraties glühwein maken (en proeven!), kerstverhalen rond de boom, mooi ingedekte showtafels en natuurlijk de traditionele kniepertjes.

De sfeer zat er goed in bij de bezoekers. De kerk was mooi versierd en gaf huis aan een aantal muzikanten uit de omgeving.

De komende jaren wil de organisatie de kerstmarkt nog bijzonderder maken. Zo is dit jaar o.a. een andere ingang, nieuwe routing in de kerk, een extra podium met livemuziek en een nóg hogere kerstboom. De opbrengst gaat gewoontegetrouw naar de onderhoud van de kerk, dit jaar in het bijzonder naar de nieuwe verlichting, die is aangebracht.

Vorig artikelKerst op Winkelcentrum Colmschate
Volgend artikelSuccesvolle actie voedselbank bij supermarkten