DEVENTER – De actie van de Voedselbank Deventer en RTV oost heeft het afgelopen weekend 720 volle kratten met producten voor de voedselbank opgeleverd.

De actie vond plaats in elf supermarkten in Bathmen, Deventer, Diepenveen, Schalkhaar en Twello. Aan klanten van de supermarkt werd gevraagd om naast hun gewone boodschappen ook extra producten voor de voedselbank aan te schaffen. Daarnaast deden velen nog een geldelijke donatie.  

De Voedselbank Deventer is vooral de klanten, maar ook de supermarkten veel dank verschuldigd. Ook de inzet van meer dan 100 vrijwilligers en scholieren met maatschappelijke stages mogen worden genoemd. De mensen die gebruik maken van de voedselbank hebben veel baat bij deze actie.

Vorig artikelKerstmarkt in Lebuinuskerk zeer goed bezocht
Volgend artikelDickens in stromende regen opgeruimd