DEVENTER – De huidige directievoorzitter van Rabobank Salland, Ed den Besten, neemt in januari afscheid van de bank. De Raad van Commissarissen van de bank heeft Marco Dirksen benoemd als nieuwe directievoorzitter.Marco Dirksen is geboren in Lettele en woont met zijn gezin in Deventer. Het management bestaat naast directievoorzitter Marco Dirksen uit de in Raalte wonende Paul Maas als directeur Bedrijven en de ook al lange tijd aan Rabobank Salland verbonden Annemiek Hiddink als manager Particulieren.

De nieuwe directievoorzitter heeft er veel zin in om deze uitdaging aan te gaan. Marco Dirksen: “Sinds mijn benoeming afgelopen april als directeur Bedrijven bij Rabobank Salland zie ik veel mogelijkheden. De bank staat er goed voor en investeert veel in Salland. Voor de komende periode zie ik het samen met mijn collega’s als belangrijke opdracht om onze maatschappelijke impact in Salland verder te vergroten. Salland heeft veel potentie en wij willen graag bijdragen aan een klimaat waarin het uitstekend wonen, leven, werken en ondernemen is!”

RvC-voorzitter Karel Heijink over deze benoeming: “We zijn erg blij dat we met Marco Dirksen een lokaal betrokken opvolger van Ed den Besten hebben kunnen aanstellen. Ed zijn wij veel dank verschuldigd; hij draagt een sterke Rabobank Salland over aan Marco.”

Vorig artikelWeerbericht dinsdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikel12 en 19 december Powerwandelen door de verlichte binnenstad en langs de ijssel