DIEPENVEEN – Op zondag 20 januari 2019 organiseert de Diepenveense sportclub weer een midwinterloop. Alvorens de grotere kinderen en volwassenen van start gaan is er een kidsrun voor de aller kleinsten.

De start is om 10.45 uur met een leuke warming up voor alle kinderen. Daarna als ze allemaal warm zijn lopen de kinderen hun rondjes om het voetbalveld.na de finish krijgt iedere deelnemer een medaille en iets te drinken aan geboden. Rond het voetbalveld is plaats genoeg voor ouders opa`s en oma`s broertjes en zusjes en iedereen die aan wil moedigen om een plaatje te vinden.

Vader of moeder van de aller jongste deelnemers mogen ook mee lopen dan worden zij alvast warm voor de middagloop.

Deelname aan de Kidsrun is gratis 

Vorig artikelOndernemers kiezen voor schoon vervoer, regio ondersteunt de overstap
Volgend artikelColumn Herman Bakker: First things first