APELDOORN – Van Mossel Kia heeft deze maand de felbegeerde ‘Platinum Prestige Dealer Award’ gewonnen van dit merk.

Van Mossel Kia heeft vestigingen in Apeldoorn, Hengelo, Zwolle, Amersfoort en Harderwijk. Met de prijs behoort het bedrijf bij de twee beste Kia-dealers van Nederland. Commercieel / operationeel directeur Bas Huijzer van Van Mossel Kia mocht de prijs in ontvangst nemen uit handen van Emilio Herrera, COO van Kia Motors Europe.

Dealer of the Year
Deze prijs was niet het enige mooie nieuwsfeit voor Van Mossel Kia: tevens werd bekend gemaakt dat het bedrijf genomineerd is voor de wereldwijde ‘Dealer of the Year’ award van Kia. Deze zal eind mei volgend jaar uitgereikt worden in Azerbaijan. Het is de eerste keer dat Van Mossel Kia genomineerd is voor deze prijs; een erkenning van de grote klanttevredenheid en vakkundigheid waar klanten op mogen rekenen, zowel voor als na aanschaf.

Sterke groei
Van Mossel is sinds 2014 Kia-dealer. Sindsdien maakte het bedrijf een grote groei door, maar de klanttevredenheid bleef uitstekend. Dit is een belangrijke kernwaarde van Kia,samen met de optimale service. Het merk kijkt actief naar de prestaties van al haar dealers; niet alleen qua verkoop, maar vooral ook de geboden service naar de klant en het traject van technische dienstverlening daarna. De Kia-vestigingen in Zwolle, Apeldoorn, Hengelo, Amersfoort en Harderwijk hebben zich daarbij positief onderscheiden. “Ik zie dit als de absolute bekroning op ons werk. Dit kan alleen maar gerealiseerd worden als alle ingrediëntenkloppen, zoals mooie en kwalitatief hoogstaande producten, een goede samenwerking met een net zo ambitieuze importeur en wellicht nog wel het allerbelangrijkste; enthousiaste medewerkers die zich continu met veelbetrokkenheid en vol passie inzetten voor onze klanten, de organisatie en het merk Kia”, aldus Bas Huijzer van Van Mossel.

Maak kennis
Van Mossel Kia ontvangt u graag bij één van deze prijswinnende vestigingen. Kijk voor meer informatie ook op: www.kia-vanmossel.nl

Vorig artikelStraatroof in Deventer, politie zoekt getuigen
Volgend artikelStation Deventer ook in Dickens sfeer