De donderdag begint vooral in Overijssel koud, met daar lichte vorst. Elders is het iets minder koud, met temperaturen net boven het vriespunt. In de loop van de middag wordt het 6 graden en dat is normaal voor eind december.

Het is tamelijk bewolkt en vooral in de ochtend soms ook nog wat nevelig, maar het is droog. Gedurende de dag is er vooral in de oostelijke helft van de provincie soms ook een gaatje voor zon. Donderdagavond en de nacht naar vrijdag is het bewolkt en wordt het nevelig. 

Vrijdag is een bewolkte en grijze dag en valt er af en toe lichte regen of motregen.  De temperatuur varieert van 4 graden in het zuidoosten tot 8 graden in het noordwesten. Er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind.

Vorig artikelMariabeeld uit kerststal Diepenveen gestolen
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: Rapportcijfer