Ochtendshow Deventer Radio houdt je lokaal op de hoogte
Deventer moordzaak wordt verfilmd
9 januari 2019
Weerbericht donderdag door Erwin Hoogenboom
10 januari 2019

DEVENTER – Iedere werkdag van 06.00 tot 09.00 uur hoor je op Deventer Radio het laatste lokale nieuws uit Deventer. De populaire Stadsradio heeft haar plek weer veroverd in de gemeente. In Nederland zijn er ruim 200 lokale radiostations, maar ochtendshows die al om 06.00 uur beginnen zijn op 1 hand te tellen. Via diverse kanalen kun je de zender beluisteren en bekijken. Iedere ochtend behandelt Jeroen Schoppema actuele zaken uit Deventer. Luister via 107.3 fm ether of kabel 104.1 fm. Ook via www.deventerrtv.nl kun je online luisteren. En op het Youtube kanaal van Deventerrtv kun je ook nog meekijken.

Comments are closed.

error: Content is protected !!