Donderdag 7 februari Duo Dijon

Ze waren vorig jaar ook al eens bij ons: Dies Nicolai (trekharmonica’s) en John de Winter (zang en gitaar). Twee enthousiaste  en ervaren muzikanten die inmiddels al ruim 13 jaar met heel veel plezier en succes samen muziek maken door heel Nederland optreden.
Ze spelen ingetogen luisterliedjes, populair/evergreens in het Frans, Engels, Duits, Russisch en natuurlijk veel Nederlands, tot aantrekkelijk instrumentaal werk: van klezmer tot tarantella.

Woensdag 13 februari Dorus Parodie

Iedereen van boven de 50 kent hem nog wel: Dorus. In 1953 opende Tom Manders, de vertolker van Dorus, de deuren van zijn eigen artiestencafé aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Hier in Saint Germain de Près werd Dorus geboren. De lieve zwerver die, zonder ooit grof te zijn, eigen filosofietjes in liedjes en sketches verpakte en daarmee de harten van velen raakte. Hij maakte kleine gewone dingen tot groot geluk. Derk te Riet (bandparodist) laat u genieten van zijn creatie van Dorus.  Weet u het nog die bekende liedjes van vroeger zoals; ‘Er zaten 2 motten in mijn ouwe jas’, ‘Zorg, dat je erbij komt …. Bij de Marine’ en ‘Poessie mauw’ en nog veel meer.

Donderdag 14 februari Een kus voor Valentijn (Valentijnsdag)

Valentijnsdag is een dag waarop we elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Wij doen het vandaag met liedjes en gedichten.

MarieChristien brengt een sfeervolle maar ook vrolijke voorstelling met prachtige luisterliedjes, vlotte nummers en samenzang. Natuurlijk ontbreken de mooie gedichten op de muziek van candlelight niet. Vriendschap staat centraal.

Alle drie optredens beginnen om 14.30 uur. Locatie: Humanitas, Radboudlaan 1 Deventer

De entree is gratis maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

Vorig artikelIrish Pub Festival komend weekend in 15 kroegen
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: Trots