COLMSCHATE – Zaterdag 19 januari was het zover. De palen gingen de grond in voor de hondenspeelweide. Een hondenspeelweide als extra onderdeel van het losloopgebied, gelegen naast de kabelbaan in Colmschate Zuid.

Het gehele losloopgebied blijft dus bestaan. Na maanden van vergaderen, plannen maken, voorbereiden, draagvlak zoeken, flyeren en uiteraard een presentatie aan het wijkteam, werd dit bewonersinitiatief steeds tastbaarder. Na het akkoord van het wijkteam voor het plan kon werkgroep hondenspeelweide verder met de realisatie. Met hulp van Het Groenbedrijf en vrijwilligers uit de wijk, waaronder enkele jongeren, verliep de aanleg soepel. Uiteraard was er koffie, koek en soep aanwezig om deze klus te klaren. In het voorjaar volgt de officiële opening, met de onthulling van de naam van de speelweide. Daarover leest en hoort u later meer. Uw hond kan vanaf dit moment al gebruik maken van deze mooie hondenspeelweide.

Schoonhouden 

De initiatiefnemers vragen u om het gebied samen netjes en schoon te houden en rekening te houden met elkaar. Zo kan iedereen blijven genieten van dit mooie gebied: oud en jong, mens en dier, wandelend en per fiets.

Vorig artikelTentoonstelling buurtmuseum Borgele geopend
Volgend artikelIrish Pub Festival komend weekend in 15 kroegen