BORGELE – Tijdens een goed bezochte opening van de 3e tentoonstelling van het buurtmuseum Borgele-Platvoet luisterde het Krasse Fratsenkoor muzikaal de bijeenkomst op.

Zowel het buurtkoor als het buurtmuseum zijn ontstaan vanuit het project Krasse Fratsen, en houden zeker niet op nu het project binnenkort eindigt. Evenals de schilder- en tekengroep die tijdens het project is opgestart. En u kunt zich er ook nog steeds voor aanmelden. Dit kan door te mailen naar harkema.otten@deventer.nl

Openingstijden 

Het buurtmuseum is in de Schalm, Dreef 1 Deventer, en u kunt er dagelijks gewoon binnenlopen. U ziet er werk van bewoners dat zij hebben gemaakt tijdens de wekelijkse cursus, onder leiding van Charles Michels.

Vorig artikelOproep DCC Aanmoedigingsprijs 2019
Volgend artikelAanleg hondenspeelweide Colmschate-zuid begonnen