DIEPENVEEN – Albert Heijn Middeldorp, de plaatselijke supermarkt in Diepenveen, draagt het verenigingsleven in Diepenveen een warm hart toe. DSC Afd. Gymnastiek zette zich op diverse manieren in om geld bijeen te brengen voor de aanschaf van een airtrack. Via dochter Roos, die turnt bij DSC, kwam dit ook bij Rob Middeldorp, eigenaar van de supermarkt, ten gehore. Albert Heijn vindt bewegen belangrijk. Daarom was er ook al eens de Sportactie waarbij klanten konden sparen voor gratis proefsporten. Vanwege de persoonlijke betrokkenheid van Rob Middeldorp bij DSC en de gezamenlijke missie om het verenigingsleven bloeiend en aantrekkelijk te houden in Diepenveen heeft hij aangeboden de plaatselijke gymvereniging te sponsoren.

Onlangs is de sponsorovereenkomst, voor een periode van 5 jaar, officieel getekend door Rob Middeldorp en Lean Kolkman, voorzitter van DSC Afd. Gymnastiek. De gymnastiekvereniging is zeer content met het sympathieke gebaar van de Albert Heijn Middeldorp en heeft nu de aanschaf van de airtrack kunnen realiseren.

Vorig artikelLandelijk Leger des Heils-koor in Deventer
Volgend artikelCarmen Hunger: ‘Waterschapslasten naar beneden’