DEVENTER – In het weekend van 9 en 10 februari 2019 komen de Amsterdam Staff Songsters naar Deventer, voor een concert op zaterdagavond en een optreden op zondagochtend.

De Amsterdam Staff Songsters is het toonaangevende koor van het Leger des Heils, samengesteld uit heilssoldaten uit heel Nederland

Eén keer per maand trekt het koor een weekend het land in om naast concerten ook optredens te verzorgen in tehuizen, opvangcentra, gevangenissen etc. Daarnaast treden zij dan op in een samenkomst van een korps van het Leger des Heils op de zondagochtend.
Het koor heeft verschillende cd’s opgenomen. Naast de reguliere optredens zijn de Amsterdam Staff Songsters ook regelmatig te zien en te beluisteren op de nationale televisie en radio.

Op zaterdagavond 9 februari geeft het koor om 19.30 een concert in De Oase, samen met muziekvereniging Eendracht Colmschate.
Op zondagmorgen 10 februari om 10.00 uur verlenen de Staff Songsters hun medewerking aan de samenkomst van het Leger des Heils in Deventer.

De toegang voor zowel het concert als het optreden is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten.

Vorig artikelProeflokaal ’t Oer in Deventer wint rechtszaak
Volgend artikelAH Middeldorp in Diepenveen sponsor van DSC Afd. Gymnastiek