DEVENTER – Het Deventer Nieuws stopt. De krant stopt met de verspreiding op dinsdag/woensdag. Op je gemak dé huis aan huis krant van Deventer lezen! Dat is wat de uitgevers van Het Deventer Nieuws graag willen voor hun lezers. Het hele Deventer Nieuws team heeft vorig jaar november dan ook de knoop doorgehakt; Deventer krijgt weer een weekendkrant. Het Deventer Nieuws zal op de vrijdagmiddag bezorgd worden in heel gemeente Deventer, met een uitloop naar de zaterdagochtend.

“In het weekend hebben mensen lekker de tijd om onze krant rustig door te lezen, komen direct te weten wat er gaat gebeuren in dat weekend en in de week die volgt. Aangezien winkels tegenwoordig iedere zondag open mogen zijn en evenementen vaak op zaterdag/zondag worden georganiseerd, is onze weekenduitgave een mooi moment om dit te lezen. Doordeweeks vallen er meerdere kranten op de deurmat en wij willen juist graag een uniek moment voor de bezorging van onze krant”, aldus Jeroen Schoppema.

Écht Deventer nieuws

Het Deventer Nieuws heeft een mooie groei doorgemaakt afgelopen jaar, waar wij erg trots op zijn. De krant wordt zeer goed gelezen, mede door onze columnisten en de VVV Uit-tips, maar ook omdat wij écht Deventer nieuws naar voren brengen. “Wij kunnen tot en met donderdagmiddag 15.00 uur nieuwsberichten uit Deventer ontvangen, via onze redactiemail, voordat de krant naar de drukker gaat. Dit betekent dat wij uniek nieuws in de krant kunnen zetten, zodat de leesintensiteit nóg hoger wordt”, aldus Ingrid Schoppema. “Ook gaan we het nieuws gerichter en meer lokaal indelen. Hoe? Dat lees je vanzelf wel”, vertelt Jeroen.

De allereerste weekendeditie zal verschijnen op vrijdag/zaterdag 8/9 februari 2019. Kop koffie, lekker een muziekje aan en alle tijd om Het Deventer Nieuws te lezen. Houd uw brievenbus dus goed in de gaten!

Vorig artikel20 januari Marieke Lucas Rijneveld in de Hereeniging
Volgend artikelHelicon MBO Velp – specialist in de groene leefomgeving