Ben je ondernemend, actief, heb je een passie voor natuur en groen, voeding of dier? Helicon MBO Velp is dé school voor buitenmensen met een brede interesse in de groene leefomgeving. Wil je van natuur, voeding of dieren je beroep maken? Wij bieden groene beroepsopleidingen, op meerdere niveaus in voltijd én deeltijd: Bos- en natuurbeheer, Boomverzorging/ETW, Dier en gedrag, Dier en ondernemen, Eco en wildlife Onderzoeker Natuur en milieu, Outdoor en recreatie, Schaapherder, Voeding en welzijn en Watermanagement. 

Op onze school is aandacht voor elkaar, de docenten zijn deskundig en betrokken en kennen je persoonlijk. Na je opleiding kun je aan het werk in binnen- of buitenland of doorstromen naar het hbo. Naar Hogeschool Van Hall Larenstein bijvoorbeeld, onze buren op kennislandgoed Larenstein.  

Kijk voor meer informatie over onze opleidingen op helicon.nl. Of kom naar onze open dag op zaterdag 26 januari.

Vorig artikelHet Deventer Nieuws stopt!?!
Volgend artikelErelid stichting Veteranen Deventer