DEVENTER – Het Deventer Wijnhuis op de Holterweg 2 in Deventer is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Driesteden BUSINESS.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de regio Stedendriehoek en  Noord-Veluwe, wordt in 2019 alweer voor de vierde keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Het Deventer Wijnhuis is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

Meer dan 125 jaar is Het Deventer Wijnhuis hét toonaangevende wijnbedrijf in Overijssel. Van laagdrempelige wijnen startend bij een prijs van € 4,50 tot exclusieve flessen port, bij ons slaagt iedereen. Vindt u een Merlot lekker of drinkt u toch liever een Cabernet Sauvignon? Wij laten u uw eigen smaak ontdekken.

De meer dan 1.100 verschillende wijnen in ons assortiment worden uitvoerig door ons team getest en geproefd. Elke jaargang weer opnieuw. Is een jaargang niet goed? Dan komt deze niet in ons assortiment.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel Klein en Groot, Groothandel, Automotive, IT & Communicatie, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening Klein en Groot, Horeca, Toerisme & Recreatie en ten slotte Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten worden tien sectorwinnaars (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de winnaars van voorgaande verkiezingen. De finale is in het voorjaar van 2019.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website https://driestedenbusiness.nl/de-sterkste-schakel/

Vorig artikelZingend het nieuwe jaar in bij Viva la Musica
Volgend artikelPizzapunten schieten tijdens GAE – Almere City fc