DEVENTER – Zin om aanstaande vrijdag op het veld van De Adelaarshorst een lekkere pizza te scoren? Terwijl duizenden supporters in het stadion over je schouder met je meekijken? Geef je dan op voor de rustactiviteit van Go Ahead Eagles – Almere City FC: pizzapunten schieten!

De wedstrijdsponsor Domino’s Pizza Deventer nodigt voor aanstaande vrijdag graag vier supporters (één per tribune) uit op het veld. Pak jij de meeste pizzapunten door de bal door het gatendoek te schieten? Dan worden er 5×5 pizza’s verloot onder de fans op je tribune. Natuurlijk val je in dat geval zelf ook in de prijzen, want je wint in totaal 10 pizza’s voor jezelf en je vrienden!

Schiet jij vrijdag de pizzapunten binnen voor jezelf en je tribune? Opgeven kan tot uiterlijk donderdag 17 januari (13:00 uur) via een mail naar info@ga-eagles.nl (o.v.v. ‘pizzapunten schieten’). Vergeet niet je naam, leeftijd, telefoonnummer en tribune te vermelden in de mail!

Behoor je niet tot de uiteindelijke deelnemers? Wie weet scoor je dan alsnog een paar pizzapunten, want óók onder alle aanmeldingen voor de rustactiviteit ‘pizzapunten schieten’ worden 2×2 pizza’s verloot! (Bron: GA-Eagles.nl)

Vorig artikelHet Deventer Wijnhuis genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2019
Volgend artikelLezing over IJsland bij Humanitas