Zondagmorgen 23 december rond 04.15 uur is de kerststal in Diepenveen aan de Oranjelaan vernield door dronken jongelui. Ze hebben Jozef en Maria zo goed als uitgekleed, de armen afgebroken, de hoofden eraf gehaald en de mantel van Maria is verdwenen. Ook hebben ze diverse kerstballen kapot gegooid, de grote kerstster van de achterwand gehaald en weggegooid en diverse kerstbomen uit de grond getrokken.


Wij, mijn vrouw en ik, hadden die zelfde zondagmiddag in onze straat een bijeenkomst met een dameskoor die kerstliederen gingen zingen. Hierdoor hebben we alles zo goed als kwaad het kon het e.e.a. kunnen herstellen.
Het was ondanks de regen een grote opkomst en toch nog gezellig.


Helaas is er op 1e kerstdag in de ochtend rond 04.30 uur onze Maria met kleren en al gestolen, we hebben overal gezocht zelfs in de wetering , maar niets gevonden. Dus u begrijpt dat ik nu i.p.v. een levende Jozef , Maria en baby,ook op zoek ben naar iemand die nog een vrouwelijke etalagepop voor ons heeft voor kerstmis 2019.

Heeft u een vrouwelijk etalage pop voor onze kerststal laat het mij alstublieft weten en stuur een mail naar johndini@kpnmail.nl

Vorig artikelColumn: door de ogen van Sonja
Volgend artikelVVV uit tip: de Schaatsnacht