DEVENTER – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging De Gazelle zijn er een tweetal jubilarissen gehuldigd voor maar liefst 50 en 60 jaar.

De eer van 50 jaar lidmaatschap viel ten deel aan Wessel Salomons, op de foto geflankeerd door zijn vrouw Ineke. Naast 50 jaar lid hebben de heer en mevrouw Salomons veel werk verricht voor De Gazelle. Van schoonmaak tot bardienst en van opzichter tijdens de bouw destijds van ons clubhuis tot het voorzitterschap van Rood Zwart, zo’n beetje alles hebben Ineke en Wessel voor De Gazelle gedaan.

Maar liefst 60 jaar lid, en hij is er van overtuigd dat dit er 100 gaan worden, deze grote eer was voor Libbe de Jong. Ook Libbe liet zich niet onbetuigd en liet daar waar nodig zijn handen wapperen als er werkzaamheden verricht moesten worden. Ook zijn goedgevigheid werd altijd door het bestuur gewaardeerd.

Als dank voor hun bewezen diensten werden Leo Jongman en Willem Rooze, vergezeld door hun echtgenotes, onderscheiden als Lid van Verdienste.

Als laatste kwam Cor Kiezebrink, op de foto met zijn vriendin Wanita, aan de beurt. Cor werd vanwege zijn niet aflatende inzet om sponsoren te vinden voor Gazelle, naast de bardiensten en het scheidsrechteren op de zaterdag en zondag, onderscheiden al Vrijwilliger van het jaar.

Vorig artikelRivel maakt vaart met speed pedelec
Volgend artikelTiende editie van Bunkercross AV Daventria