Ruud Schaafsma – IJslandkenner bij uitstek – vertelt over zijn favoriete (ei)land
DEVENTER – IJsland is een uniek eiland binnen Europa, waar je direct in aanraking komt met het ontstaan van de aarde. Een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars en fotografen. IJsland heeft een betoverende schoonheid door zijn heldere vergezichten, vulkanische verschijnselen, enorme gletsjers, de hoge vogelrotsen en meren met broedende vogels, het licht van de midzomernacht en het noorderlicht.

Ruud vertelt aan de hand van prachtige beelden over zijn belevenissen van jaren reizen door IJsland. Laat u inspireren door zijn wandel- en natuurervaringen in een op veel plekken ‘buitenaards’ IJsland.

Verder neemt Ruud ook een verzameling aan vulkanisch gesteente, edelstenen en schelpen mee. Tijdens de pauze en na afloop signeert hij zijn twee boeken die een mooie weerslag vormen van al zijn IJslandse avonturen!

Locatie: Humanitas Deventer, Radboudlaan 1
Donderdag 17 januari
Aanvang: 14.30 uur
Entree: gratis

Vorig artikelPizzapunten schieten tijdens GAE – Almere City fc
Volgend artikelStuur je nieuws via WhatsApp naar het Deventer Nieuws