DEVENTER – Kom muziek maken in de Deventer Schouwburg! Op zondag 3 februari klinkt er door de  hele schouwburg muziek. Overal. Zowel boven als beneden, in de grote zaal, de foyers, en zelfs in het halletje. Altijd al eens op een fluit willen blazen, willen drummen, op een viool willen strijken of alle toetsen van een piano willen aanslaan? Het kan op de eerste Deventer MuziekMaak Dag. Tussen 14.00 en 17.00 uur kunnen alle kinderen van 4 t/m 12 jaar gratis meedoen aan een muzikale quiz, muziekspelletjes, en diverse workshops, zoals liedjes zingen, pianospelen, drummen op koffieblikken, of spelen in een popband en nog veel meer. Je kunt verschillende instrumenten uitproberen en er zijn leuke optredens.

Onder de noemer Jong geleerd in Deventer treden talenten op zoals pianisten Florence van der Does en Ruben Tekelenburg. De middag wordt om 16.30 uur afgesloten met een swingend optreden van de Bigband Carmel College met Mo van der Does op saxofoon. Het gehele programma is te vinden op de site van www.kunstcircuit.nl
De Deventer MuziekMaak Dag wordt één groot muzikaal feest en alle kinderen zijn van harte uitgenodigd een toontje mee te spelen of zingen. Kom je ook?

Toegang is gratis en uiteraard zijn ouders, grootouders en broertjes en zusjes van harte welkom.

De Deventer MuziekMaak Dag  is een initiatief van Kunstcircuit Deventer i.s.m. Lions Deventer en Muzieknetwerk Salland.

Vorig artikelZorgen bij D66 over parkeerproblemen vergunninghouders
Volgend artikelPersonal Touch Travel werkt met passie