DEVENTER – Het opleidingsevent dat afgelopen vrijdag werd gehouden op de diverse afdelingen in het Deventer Ziekenhuis is zeer druk bezocht.

Het Opleidingsevent was bestemd voor alle scholieren van vmbo, mbo, havo en vwo. Ruim zestig medewerkers van het Deventer Ziekenhuis stonden op 18 januari voor ze klaar om ze uit eerste hand te vertellen wat hun werk precies inhoudt. Daaronder verpleegkundigen, maar ook een
fysiotherapeut, een klinisch chemisch laborant, een managementassistent, ICT’ers en een multimediadesigner.

Er was vrijdag ook een bijzondere OK-film te bekijken met Virtual Reality brillen. En het ziekenhuis introduceerde dit jaar ook een Innovation lab, waar de jeugd werd uitgedaagd om mee te denken over innovatieve oplossingen in de zorg. Met een prijsvraag konden ze bovendien een exclusieve privé rondleiding winnen in het OK-complex van het Deventer Ziekenhuis.

Vorig artikelBibliotheek viert 10 jaar Boekstart
Volgend artikel2 inbraken deze week in Deventer