We bezoeken fabrieken, evenementen, verzamelaars, sloperijen, musea en organiseren veelzijdige reizen rond het thema ‘techniek’.  Lijkt het je leuk om op reis te gaan met één van onze agrarische rondreizen naar Australië, de USA,  Tsjechië, Engeland of één van onze andere bestemmingen binnen en buiten Europa? En spreekt het je aan om op stap te gaan met mensen die dezelfde interesse hebben in tractoren, techniek, motoren en oldtimers? Kijk dan eens op onze website www.trekkerskieken.nl. Wij staan op vele landbouwshows, tractorpulling- en oldtimer evenementen met onze super mooie spullen voor tractorfans. Zie www.tractor-shop.nl. Spreek ons gerust aan. Graag tot ziens!

Je kunt je altijd – geheel vrijblijvend – opgeven als belangstellende voor één van de reizen. Of schrijf je op www.trekkerskieken.nl in voor onze nieuwsbrief. Dan houden wij je op de hoogte!

Vorig artikelPersonal Touch Travel werkt met passie
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: Vastberaden