DEVENTER – Goede resultaten en uitstekende service worden beloond. Op 21 februari heeft AutoCity AVK een award voor ‘Best presterende Suzuki-dealer’ overhandigd gekregen. Roel van Son, Manager Dealernetwork Development bij B.V. Nimag, reikte de prijs uit, omdat het hele dealerteam het beste groepsresultaat heeft neergezet in de periode van 1 juli tot en met 31 december. In deze periode is het bedrijf beoordeeld op een 25 meetpunten die betrekking hadden op zowel verkoop-, service- als klantentevredenheidsaspecten.

Rene Temmink en Jos Aarnink, directeuren van AutoCity AVK zijn zeer verguld met de award: “Het is een beloning voor de inzet van het hele team. Als bedrijf streven wij ernaar een topprestatie te leveren, met name door een sterke focus op klantloyaliteit. Naast de hoofdprijs – een reis naar Dubai – wordt de inzet beloond met een bedrijfsuitje voor het hele personeel. Succes behaal je namelijk alleen als team.”

AutoCity AVK is al ruim 20 jaar Suzuki dealer voor de regio Deventer en omstreken en bied u een compleet pakket van mobiliteitsdiensten aan. Bij AutoCity AVK is onze Suzuki ervaring al begonnen in 1980. Naast onze ruime ervaring met het mooie en betrouwbare merk als Suzuki kunt u ook terecht bij ons voor verkoop, onderhoud, service en reparatie van alle merken.

Met ons goed opgeleid team van medewerkers en onze moderne werkplaats kunnen wij u de gewenste service en kwaliteit leveren om zorgeloos auto te rijden.

Wij willen met ons team graag een langdurige relatie met onze klanten, waarbij wij klanttevredenheid hoog in ons vaandel hebben staan.

Al met al zijn wij als AutoCity AVK een begrip in service en kwaliteit en daar zijn we met z’n allen heel trots op. Dat dit alles heeft geleid tot deze mooie waardering en de prijs van ‘Best presterende Suzuki – dealer ‘ is een bijzonder mooi moment. Hiervoor bedanken wij ook al onze klanten en relatie’s.

Bedankt namens ons gehele team en u bent altijd welkom bij AutoCity AVK aan de Revalstraat 2 te Deventer.

Vorig artikelWeerbericht donderdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelAWP vindt de waterprijs niet te hoog