DEVENTER – Dinsdagavond vond het Deventer Ondernemers Event plaats in de Lebuïnuskerk. Belangrijk onderdeel van deze avond was de verkiezing van de Deventer ondernemer van het jaar en de Deventer starter van het jaar.

De avond werd geopend door ceremoniemeester Jan Bart Wilschut. Daarna presenteerden de Deventer ondernemersorganisatie en de gemeente Deventer de ambities voor ondernemend Deventer. Samen is er gewerkt aan het projectbureau Deventer Economisch Perspectief (DEP) dat economische projecten gaat opzetten en uitvoeren. Ook is er gewerkt aan een nieuwe stadsmarketingorganisatie.

Na de presentatie MERK Deventer was er een klein debat met Thomas Walder, wethouder gemeente Deventer, Eddy van Hijum, gedeputeerde provincie Overijssel en leden van DEP. Na de pauze sprak Iwan Spekenbrink, CEO Team Sunweb.

Tijdens dit event werden tevens de prijzen van de ondernemersverkiezing uitgereikt in de volgende categorieën:

Overall: Value2Health Wim Smit

Starter: Sync Ok Lieke Landré

Aanjager: VVV Deventer Hein te Riele

De avond werd afgesloten met een borrel

Vorig artikelEervolle vermelding Kwaliteitsslagerij Jos Huisman bij Grote Grillworsttest 2019
Volgend artikelColumn: Valentijn, aandacht voor hartjes