DIEPENVEEN – De jeugd van DSC is behoorlijk in opkomst de afgelopen jaren, daarnaast is er een dames en heren team actief in de competitie. Echter zijn er de afgelopen jaren ook wel wat signalen geweest van ouders en dames die geïnteresseerd zijn in een recreantenteam. Tot op heden is hier nog niets mee gedaan, maar daar willen wij graag verandering in brengen!

Daarom zijn wij aan het peilen wie geïnteresseerd is om te spelen in een recreantenteam en om mee te doen aan de doordeweekse competitie. De verdere plannen moeten nog uitgewerkt worden, maar voor nu zal er eerst geïnventariseerd moeten worden of er een team op de been gezet kan worden. Daarom dit berichtje, lijkt het je leuk om doordeweeks een potje te handballen, laat dit dan weten aan:

– Richard Brilleman (06-13176081) of Gwendolyn Hoogeboom (06-25274684)

Vorig artikelSwingnight Boode Bathmen
Volgend artikelDeventer zonder IJsselloop? Niet voor te stellen!