BATHMEN – Jumbo opent op woensdag 6 maart de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ winkel aan de Larenseweg 18 in Bathmen.

De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek. Het familiebedrijf biedt het grootste assortiment en met de overname van de favoriete producten van EMTÉ klanten wordt het aanbod nóg uitgebreider. Jumbo opent deze nieuwe supermarkt op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van Bathmen en omgeving graag om 9.00 uur.

De supermarkt aan de Larenseweg 18 sluit op zaterdag 16 februari om 13:00 uur tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 6 maart verder te gaan als Jumbo winkel. Klanten kunnen van 20 februari tot en met 2 maart terecht bij een tijdelijk Pick Up Point vlakbij de winkel. Zij bestellen hun boodschappen eenvoudig op Jumbo.com en kunnen vervolgens de bestelling ophalen bij hun vertrouwde locatie. Op 18, 19 en 20 februari zijn hier Jumbo medewerkers aanwezig die klanten ter plekke helpen bij het plaatsen van hun online bestelling.

Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen en alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 10 maart). Tijdens de verbouwingsperiode kunnen klanten bovendien deelnemen aan een spaaractie voor een Hallo Jumbo boodschappenpakket. De actie begint in de laatste twee weken voor de verbouwing en klanten kunnen na de opening van de nieuwe Jumbo winkel nog zes weken doorsparen. Na de actieperiode wordt een ophaalweekend ingepland, waarbij zij hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.

Ondernemer Johan Mensink is trots op de vernieuwde winkel. “We zijn van ‘groen’ naar ‘Jumbo geel’ gegaan. Onze supermarkt telt nu ruim 1.000 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met het hele winkelteam van Jumbo in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo winkel.”

Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment, met volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide ingrediënten en gerechten. Zo kunnen klanten genieten van verse pizza’s om thuis af te bakken. Op het versplein hebben zij keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Populaire producten uit het EMTÉ assortiment die straks bij Jumbo in het assortiment blijven, zijn onder andere de slagersgehaktbal en chocoladebol. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt: dat kan bij het Pick Up Point van Jumbo. Klanten die via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet hun boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag op bij de speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin. Ook heeft de winkel een OV-chipkaart oplaadpunt.

Vorig artikelRuim baan voor fietsers op Handelspark de Weteringen
Volgend artikelWin een diner voor 2 op Valentijnsdag bij Deventer radio