Een gezonder gebit voor jouw hond! In Nederland heeft 4 op de 5 honden last van gebitsproblemen. Hoe is het gebit van jouw hond? 

Veel gebitsproblemen zijn te voorkomen d.m.v. een goede mondhygiëne, één onderdeel hiervan zijn vleessnacks. Speciale snacks helpen tankplak te voorkomen en dragen bij een gezond gebit bij je hond. Aan die gezondheid dragen wij vanuit hondenvoer-winkel.nl ook graag een steentje bij, wij bieden naast natuurlijke voeding voor de hond ook een uitgebreid assortiment aan vleessnacks voor jouw hond!

Deze natuurlijke snacks worden gemaakt van 100% vlees waardoor deze vleessnacks veel smakelijker en gezond zijn voor de hond! Naast een gezonder gebit dragen deze fantastische snacks ook bij aan een mooie glanzende vacht.

Jij wil toch ook graag een gezond gebit voor jouw hond? Verwen jouw hond daarom met onze natuurlijke snacks gemaakt van 100% vlees! www.hondenvoer-winkel.nl

Vorig artikelScootmobiel training en theoriecursus Bathmen
Volgend artikelJane Events voor een onbezorgde trouwdag!