Regelen, organiseren en ontzorgen, dat is mijn passie. Ruim twee jaar geleden heb ik de knoop doorgehakt en van mijn passie mijn beroep gemaakt. Na meerdere keren als ceremoniemeester gevraagd te zijn, surpriseparty’s georganiseerd te hebben, bedrijfsevents geregeld te hebben, wist ik het zeker: Hier word ik gelukkig van!

Jane Events is er voor al jouw evenementen, zowel zakelijk als privé. Dit kan een bedrijfsjubileum zijn, opening van een nieuw pand, maar ook een bruiloft. Bij dat laatste merk ik dat steeds meer mensen het nut en het gemak inzien van het inschakelen van een weddingplanner. Eerder werd het nog gezien als luxe, of dachten mensen “Dat kan ik zelf wel”. Tegenwoordig hebben mensen zo’n druk leven en kunnen ze de hulp van een weddingplanner goed gebruiken.

Ik neem bruidsparen graag alle zorg uit handen. Maar een gedeelte kan ook. Bijvoorbeeld als ceremoniemeester op de dag zelf, ik kan helpen met het budget, maar alleen een adviesgesprek behoort ook tot de mogelijkheden. Net wat het bruidspaar wenst.

Jane Events is uiteraard ook aanwezig op Trouwbeurs Overijssel op zondag 17 februari
van 11.00-17.00 uur in het Hof van Salland, Dorpsstraat 30 in Diepenveen.

Graag tot dan!

Kijk op www.janeevents.nl of bel voor een afspraak 06-46 621 115.

Vorig artikelFebruari maand van het gebit bij hond en kat
Volgend artikelSamen eten bij Cultuurhuus Braakhekke voor 10 euro