DEVENTER – Omdat de Deventer Hockeyvereniging dit jaar het clubgebouw gaat renoveren, heeft het college van burgemeester en wethouders besloten de daaronder gelegen kleedkamers ook dit jaar in plaats van volgend jaar te renoveren. Na de renovatie draagt de gemeente de kleedkamers over aan de hockeyvereniging.

De gemeente heeft onderzocht wat nodig is om de kleedkamers van Hockeyvereniging weer in goede staat te brengen. Het gaat om 8 grote kleedkamers met gedeelde douches en 2 kleine kleedkamers met eigen douches. De vereniging is al eigenaar van het clubgebouw, dat zich bevindt boven de kleedkamers.

Inverdieneffect door combineren werkzaamheden

De vereniging gaat dit jaar het clubgebouw renoveren. In 2020 zou de gemeente volgens planning de kleedkamers renoveren. Het college wil de renovatie één jaar naar voren halen. Dit levert inverdieneffect op, omdat de werkzaamheden gecombineerd kunnen worden. Bovendien vergroot dit de kans op landelijke subsidie voor Beheer en Onderhoud Sportaccommodaties.

De kleedkamers na renovatie direct over te dragen aan de gebruikers, past in het Meedoen Sportbeleid.

Vorig artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelKathedralen van koorzang in Diepenveen