Fijn dat u onze krant al bijna een jaar leest. Het Deventer Nieuws is nog maar één week verwijderd van het éénjarig bestaan. Een jaar lang brachten wij onze krant bij u op dinsdag/woensdag. Vanaf nu zal dit iedere vrijdagmiddag/ zaterdagochtend zijn. En dat niet alleen is er veranderd. Wij kijken iedere week weer kritisch naar onze uitgave. Kunnen wij onze lezers nog meer nieuws bieden dan dat we al doen? Het antwoord vindt u in deze “vernieuwde” editie.

We gaan in samenwerking met de VVV Deventer het merk ‘In Deventer’ nog meer op de kaart zetten. Ook het nieuws uit de omliggende dorpen krijgt een vaste pagina in de krant. En op de “agenda” pagina vindt u weer vertrouwd de bioscoopagenda. Ook geven wij iedere week bioscoopkaarten weg met de “Mystery Movie”. We hebben een stukje uit een filmflyer gehaald. Als jij weet van welke film dit stukje komt, dan kun je je antwoord mailen en wie weet win jij 2 bioscoopkaarten voor de VUE bioscoop.

Interview, de Diepte in met….

Iedere maand hebben we een uniek interview met een bekende Deventer ondernemer of bekende Deventernaar. Bepaalde zaken die u wellicht nog niet wist van deze ondernemer leest u in onze krant.

Natuurlijk blijven onze goed gelezen columns en het nieuws uit Deventer in de krant. Heeft u nieuws uit uw dorp? Mail dit dan door naar onze redactie via speciale mailadressen. Woont u in Lettele, mail het dan naar lettele@hetdeventernieuws.nl. Woont u in een ander dorp van de gemeente Deventer, zet dan die plaatsnaam voor het @hetdeventernieuws.nl.

Vorig artikelDeventer filmmakers lanceren crowdfunding voor eerste festivaldocumentaire
Volgend artikelFilmopnames voor film ‘De Veroordeling’ begonnen