DEVENTER – Volg zaterdag 20 april van 12:00 tot 13:00 uur een gratis open les roeien bij Roeivereniging Daventria.

Vervolgens kun je op zaterdag 11 mei 2019 starten met een kennismakingscursus roeien voor jeugd en junioren. In zes weken leer je de basis van het roeien in een 1-, 2- of 4-persoonsboot en kun je ontdekken of je het leuk vindt. Deze lessen zijn op zaterdag van 12:00 tot 13:00. We nodigen je graag uit voor deze kennismakingslessen. Ben je tussen de 11 en 18 jaar dan kun je zo kijken of roeien iets voor je is.

Lijkt het je leuk om mee te doen met de kennismakingscursus dan kun je je aanmelden via het inschrijfformulier op http://www.daventria.com/over-jeugdroeien. Het lesgeld voor de zes introductielessen is 55 euro.

Email: jeugd@daventria.com

Vorig artikelDeventer student Rick Malipaard leert radio maken op Landstede MBO
Volgend artikelWeerbericht dinsdag door Erwin Hoogenboom