BATHMEN – Het evenement Bathmen te Paard nodigt de gasten van de Zonnebloem uit voor een gezellige middag paardensport in manege ´t Ruiterkamp. Belangstellenden kunnen op donderdagmiddag 7 maart een bezoek brengen aan de manege. Tijdens deze middag wordt er door paarden een springwedstrijd gereden. U bent van harte welkom vanaf 14.00 uur, waar de Zonnebloem zal zorgen voor een verwarmde plaats, koffie of thee en een consumptie met wat lekkers. Deze middag wordt u aangeboden door Bathmen te Paard.

De gasten worden om 13.45 uur van huis of van ’t Dijkhuis opgehaald en om 16.00 uur weer teruggebracht. Voor rolstoelen wordt gezorgd.

Opgeven kunt u tot 20 februari doen bij Hennie Vincent. Telefoonnummer is 0570-654127. Of bij Dinie Nekkers, telefoonnummer 0570-543153

Vorig artikelColumn Erik Langs de Lijn: Geduld
Volgend artikelAsbest aangetroffen in kinderopvang Sam&Jaap