De kraamtijd: wat een prachtige periode! De eerste dagen samen met je kindje. Waarin jullie aan elkaar wennen en elkaar leren kennen. Een goede hechting geeft jouw kindje zelfvertrouwen en een veilig gevoel. Je baby kan zich zo lichamelijk, geestelijk en emotioneel gezond ontwikkelen. Naviva Kraamzorg doet er alles aan om de hechting tussen ouders en kind te bevorderen. 

Babymassage

Het masseren van je baby is een activiteit die de hechting tussen jullie verstrekt. De massage werkt geruststellend. Je kindje wordt rustiger en het slaapgedrag verbetert.

Dunstan Babytaal

Alle baby’s wereldwijd maken vijf huilgeluiden om hun behoeften kenbaar te maken. De kraamverzorgende Naviva leert je de geluiden herkennen en wat je er aan kunt doen. Dat is fijn voor je baby, maar ook voor het zelfvertrouwen van kersverse ouders.

Draaiend verzorgen

Draaiend verzorgen is een manier van omgaan met je baby, die zorgt voor extra veiligheid en geborgenheid. De techniek van draaiend verzorgen pas je bijvoorbeeld toe bij het omkleden, verschonen, optillen, het in bedje doen of uit badje halen.

Vorig artikelVleesfabriek Bobeldijk ontruimd na brand
Volgend artikelEervolle vermelding Kwaliteitsslagerij Jos Huisman bij Grote Grillworsttest 2019