COLMSCHATE – Hoofdtrainer Marco Onderberg stopt aan het einde van dit seizoen bij SV Colmschate ’33. Hij heeft bij het bestuur van de vereniging aangegeven dat hij ondanks een eerdere mondelinge afspraak toch afziet van contractverlenging. Dit betekent dat de oefenmeester uit Zwolle komende zomer na één seizoen afscheid neemt van de formatie uit Deventer.

Als reden voor zijn vertrek geeft Onderberg aan dat hij aankomend seizoen geen vervoer heeft om vanuit zijn woonplaats naar Deventer te reizen. Voorzitter Peter Janssen betreurt zijn vertrek: “Het vertrek van Marco zagen wij na onze mondelinge overeenstemming niet aankomen. Er rest ons niks anders dan het besluit te respecteren. We hebben er alle vertrouwen in dat Marco samen met zijn selectie de goede resultaten van de laatste weken een vervolg kan geven in het restant van het seizoen. Het traject voor het aanstellen van een hoofdtrainer voor aankomend seizoen is reeds ingezet.”

Na een moeizame eerste seizoenshelft is SV Colmschate ’33 momenteel bezig aan een sterke opmars. De laatste vier wedstrijden werden in winst omgezet waardoor het elftal weer een plekje in de middenmoot heeft bemachtigd.

Vorig artikelNK Supersprint / Pure Sprint bij De Scheg
Volgend artikelBenefietconcert voor stichting kinderen van Uganda