SCHALKHAAR – In de week van 18 tm 23 maart is de jaarlijkse collecteweek van ReumaNederland, voorheen Reumafonds.

Ook dit jaar zetten tienduizenden vrijwilligers zich met hart en ziel in, om door heel Nederland geld op te halen voor onderzoek naar reuma.

Meer dan 2 miljoen Nederlanders hebben reuma, waarbij artrose het meest voorkomt. Daarmee is reuma helaas de meest voorkomende chronische ziekte in Nederland. Reuma beperkt je thuis, op het werk en op school, door de ernstige pijn en vermoeidheid.

Met de opbrengst van de collecte helpt u mee aan het doel dat ReumaNederland nastreeft: een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma. Hiervoor is wetenschappelijk onderzoek nodig.

Tikkie aan de deur

Nieuw dit jaar is dat alle collectanten een QR-code op hun legitimatiebewijs hebben staan. Door deze code te scannen kan eenvoudig via een Tikkie een donatie worden gedaan voor de collecte.

Collectanten Schalkhaar

Schalkhaar heeft 32 collectanten. Dat zijn er aardig wat. Dat komt omdat de organisatie er naar streeft dat iedere collectant lekker in haar/zijn eigen buurt met de collectebus rond gaat. Dat is veilig en vertrouwd.  Af en toe gebeurt het dat een collectant noodgedwongen moet stoppen met collecteren. Om die reden wordt er nu een oproep gedaan voor een collectant voor:  Kolkmansweg 30 t/m  52.  En Oerdijk 73 tm 95 en 102 t/m 128. Dit stukje is goed door 1 persoon te doen. 

Wilt u ons helpen?  Voor meer informatie:

Ivon Wiggers tel. 608333 organisator Schalkhaar Reuma Nederland

Vorig artikelOverzichtstentoonstelling van Sierk Schröder in Bergkerk Deventer
Volgend artikelDSC Gymfit Heren in Diepenveen