DEVENTER – Aan de Keizerstraat in Deventer opent binnenkort een nieuwe supermarkt, namelijk een  SPAR city. In het oude monumentale pand, waar voorheen elektronicazaak Scheer en Foppen zat, start Martijn ten Berge zijn derde SPAR winkel.
 
Het assortiment van deze SPAR city richt zich voor een groot deel op passanten en werkenden maar ook de binnenstadsbewoner kan hier terecht voor vele verse- en gemaksproducten. Uiteraard zijn er ook veel producten voor directe consumptie verkrijgbaar, zoals belegde broodjes, smoothies of gewoon koffie met een lekkernij. Zoals in elke SPAR city, zijn in deze SPAR city speciale deals voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd.
 
Ondernemer Martijn ten Berge (28) is al geruime tijd ondernemer binnen SPAR en heeft al twee SPAR city vestigingen; één in Zutphen aan het Stationsplein en één in Zwolle op de Oude Vismarkt. Alle drie de vestigingen zijn typische binnenstadwinkels met een compleet assortiment die gemak en convenience samenbrengen, zo vertelt Martijn aan de redactie van het Deventer Nieuws.

Vorig artikelTopicus neemt AmbuSuite van Navara over
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: Kleine wereld