DEVENTER – Op zondag 24 februari staan meer dan 75 lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creative ondernemers op de Zeldzaam Mooi Markt op het buitenterrein van Fooddock in het Havenkwartier in Deventer. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten en ambachtelijke lekkernijen, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt die ene unica en is er voor ieder wat wils. Van houten (woon)accessoires, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kunst, kleding, sieraden en nog heel veel meer. In de historische silo kan iedereen zijn favoriete gerechten proeven na een bezoekje aan de Zeldzaam Mooi Markt. 

Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Kunstenaar Oscar Prinsen voor de muzikale omlijsting met oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. En in de historische silo kan iedereen zijn favoriete gerechten proeven na een bezoekje aan de Zeldzaam Mooi Markt. 

Genieten dus, want juist de niet-alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder. 

Zeldzaam Mooi Markt, Zuiderzeestraat 2, Deventer van 11 uur-17 uur

Toegang is gratis. Meer informatie: https://www.zeldzaammooievents.com en https://www.facebook.com/ZeldzaamMooi 

Vorig artikelVerwarde man zorgt voor veel overlast
Volgend artikelCarinova behandelcentrum lanceert nieuwe website