DEVENTER – Als toonaangevende zorgaanbieder in de regio biedt Carinova de cliënt uitstekende zorg en ondersteuning. Het motto ‘Vertrouwd Dichtbij’ is daarbij het uitgangspunt. Carinova heeft een groot aantal specialisten in dienst die op veel terreinen kunnen adviseren, ondersteunen, begeleiden en behandelen.  Zo kennen de behandelcentra in Deventer en Raalte de therapieën:  ergotherapie, fysiotherapie, logopedie en diëtetiek.
Via de nieuwe website van het behandelcentrum kunt u nu snel de relevante informatie vinden die u zoekt:  www.behandelcentrumcarinova.nl

Naast algemene informatie over het behandelcentrum treft u ook nadere uitleg over de diverse specialismen en behandelingen. Via de handige wie-is-wie functie krijgt u snel de contactgegevens in beeld incl. een portretfoto.

Ook kunt u via de website makkelijk inzicht krijgen in de vergoedingen of tarieven. Mocht u nog vragen hebben dan is er een duidelijke contactpagina beschikbaar. Veel gestelde vragen zijn per specialisme opgenomen.

De website is volgens de laatste stand van de techniek ontworpen en volledig ‘responsive’. Dit betekent dat de website detecteert met welk apparaat deze wordt opgeroepen, waarna de vormgeving en content zich aanpassen. Dus als u met een telefoon, tablet of PC de website bezoekt, u krijgt altijd informatie op maat.

Vorig artikelZeldzaam Mooi Markt op buitenterrein van Fooddock
Volgend artikelDeventer student Rick Malipaard leert radio maken op Landstede MBO