DEVENTER – De allereerste Wandelvierdaagse van Deventer komt langzaam in zicht! Al ruim 300 deelnemers hebben zich aangemeld voor dit unieke sportevent!

Vanuit startplaats Deventer krijg je iedere dag een gevarieerde etappe voorgeschoteld. Je wandelt naar plaatsen als Twello, Diepenveen, Schalkhaar en Bathmen. Je hebt verschillende keren tijdens de vierdaagse uitzicht op de IJssel. Je loopt zowel over verharde als onverharde paden. Er zijn diverse rustplaatsen langs de routes. Op de centrale rustplaats langs de route zorgt de organisatie voor live muziek. Bij de finish is bovendien iedere dag een dj aanwezig.

De routes zijn gemarkeerd en bovendien krijg je een uitgebreide beschrijving mee. Loop je graag met je smartphone, dan kun je de route ook met gps lopen. Vind je vier dagen wandelen iets te veel van het goede, dan kun je ook aan losse etappes deelnemen. Kijk op de www.w4dd.nl voor meer informatie over deelname.

Vorig artikelColmpop is weer terug op 15 en 16 juni
Volgend artikelWat is er deze week te doen in Deventer