BATHMEN – Zaterdag 30 maart is het Swingnight-team weer met hun maandelijkse feest bij Boode in Bathmen. 4 aerea’s zijn geopend met verschillende muziekstijlen. In de grote zaal staat de drive-inn van DJ-Productions en draait de lekkerste muziek uit de 80’s, 90’s, 00’s… zodat je garandeert de hele avond los kunt gaan op de dansvloer, in de shotjesbar maken DJ Arjan Nales en MC Shors Shizzler er weer een feestje van en in het Grand Café draait zoals altijd DJ Mark de lekkerste mixen. Nieuw is de kleine bar beneden waar Nederlandstalige feestmuziek wordt gedraaid.

De zaal is open van 21.30 – 2.00 uur. De minimum leeftijd is 23 jaar en de entree is 7,50 euro.

De volgende Swingnight  bij Boode in Bathmen is op zaterdag 20 april.

Vorig artikelWeekend weerbericht door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelWat kun je dit weekend in Deventer doen!