Deventer Boekenweek
Wat een feest In Boekenstad Deventer! Van 23 t/m 31 maart vieren wij de Boekenweek. Een dikke week vol met schrijvers, columnisten in cafés, bibliotheek, boekhandels en andere locaties. En natuurlijk ook films, cabaret, muziek, theater, discussie met ‘De Moeder de vrouw’ als thema. Schrijf je in voor de spannende Boekenweek PubQuiz of kom naar Cursiefjes in de kroeg. Neem je tijd, proef het programma, deel het en kom genieten!

Zaterdag 23 t/m zondag 31 maart. Deventer binnenstad. Entree en programma: zie www.deventerboekenweek.nl

Fascinatie
Het Platform Deventer Kunstenaars organiseert een grote expositie in de Bergkerk in Deventer. Het Platform Deventer Kunstenaars is een vereniging voor professioneel werkende beeldend kunstenaars in Deventer en omgeving. Het thema van de expositie is Fascinatie. Vierendertig kunstenaars hebben voor deze tentoonstelling werken gemaakt over een gedeelde fascinatie.

T/m 31 maart. Bergkerk, dinsdag t/m zondag 11 – 17 uur. Entree: gratis.

Deventer, Stad van de IJssel
Maak een reis door de tijd in Museum De Waag en beleef de rijke historie van één van de oudste steden van Nederland. De tentoonstelling Deventer, Stad van de IJssel biedt een overzicht van belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van de stad. De IJssel is bepalend voor het aanzicht van Deventer. Daarom staat deze ook centraal in Museum De Waag.

17 maart t/m 29 september. Museum De Waag. Dinsdag t/m zondag 11 – 17 uur. Entree: € 9,-, 13 t/m 18 jr. € 2,50, t/m 12 jr. gratis.

Vorig artikel30 maart Swingnight Boode Bathmen
Volgend artikelHonderd bestemmingsplannen samengevoegd