DEVENTER – Sportpark Keizerslanden in Deventer staat dit jaar tijdens Vaderdag, zondag 16 juni aanstaande, in het teken van de 7e editie van de Groenste Obstakelrun. Uit het hele land komen obstacle run-fanaten naar Deventer om zich in het zweet te werken op de vele sportieve, spannende en spectaculaire obstakels. Het draait niet om de snelste tijd maar om het meedoen, het plezier en om de finish te halen. Kortom, beleving in beweging! En niet alleen voor de sterksten, want je moet ook snel en lenig zijn en een flinke portie doorzettingsvermogen hebben. Deelnemen kan als team of individu, waarbij de keuze gemaakt kan worden uit een 1, 3 of 7 kilometer run. De 1 kilometer ‘Iedereen Actief run’ is zeer geschikt voor deelnemers met een beperking die samen met hun maatje kunnen meedoen.  

Parcours
Het parcours van de Groenste Obstakelrun 2019 gaat dit jaar over sportpark Keizerslanden, door het Borgelerbad en door het Zandweteringpark. Geniet van de sportieve omgeving en de prachtige natuur die de gemeente Deventer rijk is!

Evenemententerrein
Op het evenemententerrein kan bij de foodtrucks de verbrande energie weer aangevuld worden met een stevige hap. De kleine bezoekers vermaken zich ondertussen in het springkussen en andere sportieve activiteiten. Om weer fris aan het front te kunnen verschijnen zijn in het clubhuis van rugbyvereniging The Pickwick Players kleedruimtes, douches en toiletten aanwezig,

Inschrijven
De inschrijving is geopend en het maximum aantal deelnemers dit jaar is 2.000. Deelnemers die zich voor 1 mei 2019 inschrijven ontvangen een vroegboekkorting. Voor meer informatie en een inschrijving ga naar: www.groensteobstakelrun.nl.

Vorig artikelZonta schenkt opnieuw € 3.000,- aan de Bibliotheek Deventer
Volgend artikelColmpop is weer terug op 15 en 16 juni