BATHMEN – In maart begint voor de 18de keer het jaarlijks terugkerende ABS schoolhandbaltoernooi voor de Bathmense basisscholen. Woensdag 20 maart begint om 13:00 tot 18:00 de eerste ronde.

De groepen 5/6 van de Rythmeen, Dorpsschool en Looschool spelen in gemengde teams. De groepen 7 en 8 hebben aparte jongens- en meisjesteams. Woensdag 27 maart zullen vanaf dezelfde tijd de laatste groepswedstrijden en daarna de finales gespeeld worden.

Er wordt door groep 5/6 gespeeld om de Janneke Markvoort Wisselbokaal. De jongens- en meisjesteams van groep 7 en 8 spelen allemaal om een plek in de Oostelijke Handbalkampioenschappen die in mei gespeeld gaan worden. In nauwe samenwerking met het Deventer Sportbedrijf zal ook weer de Fair Play trofee uitgereikt gaan worden aan de school die zich, in en om het veld, het sportiefst gedragen heeft. Om beide dagen zo gezellig mogelijk te maken nodigen wij iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen bij dit sportieve evenment op 20 en 27 maart.

Vorig artikel100 Jaar Na Vandaag nu ook in Deventer
Volgend artikelHardlopen bij en met ABS Trimmen