DEVENTER – Woonzorglocatie Sint Jozef, aan het Sint Jozefplein 1 in Deventer, opent haar deuren op zaterdag 16 maart en heet alle belangstellenden van harte welkom vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur.

Voor mensen die zich willen oriënteren op een baan in de zorg incl. potentiële zij- en herinstromers is er veel informatie beschikbaar en je kunt speeddaten. Voor leerlingen, zorgmedewerkers of belangstellenden die meer willen weten over de (opleidings)mogelijkheden bij Carinova is men op zaterdag op het St. Jozef aan het goede adres. Tevens is er een bewoner aanwezig die zijn ervaringen deelt met potentiële medewerkers en leerlingen.

Voor potentiële cliënten en familie die meer willen weten over wonen met zorg en revalidatie zijn er rondleidingen. Carinova heeft een groot aantal specialisten in dienst die op veel terreinen kunnen adviseren, ondersteunen, begeleiden en behandelen. Zo kent het behandelcentrum in Deventer: ergotherapie, fysiotherapie, logopedie en diëtetiek. Tijdens de open dag kunt u nader kennismaken met deze behandeldienst.

Ook aan de inwendige mens is gedacht, natuurlijk zijn er lekkere hapjes (turks eten) in het Grand Café. Ook het RIBW heeft op zaterdag haar open dag. In het Grand Café geeft het RIBW informatie over leer-werk trajecten. Tenslotte geven de ‘vrienden van stichting’ en vrijwilligers informatie over vrijwilligerswerk

Vorig artikelWeerbericht woensdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelElke woensdagmiddag een gezellige dorpstafel in De Kuip