COLMSCHATE – Een echte tafel waar aangeschoven kan worden om gezellig gezamenlijk een kop koffie of thee te drinken. Waar je je verhaal kunt doen of kunt luisteren naar het verhaal van een ander. Een plaats waar je ideeën kan delen. Zonder lidmaatschap, papieren of ander gedoe; er voor elkaar zijn. Elkaar steunen daar waar nodig. Omdat elkaar ontmoeten vaak niet meer vanzelf gaat.

De dorpstafel is elke woensdag van 13.30 – 16.30 uur in de sfeervolle foyer van De Kuip. De dorpstafel is geheel vrijblijvend. Naast een praatje maken kan er ook gebiljart of gedart worden. Of wat dacht u van een spelletje klaverjassen, sjoelen of rummikuppen. Of kom gewoon een krantje lezen.

Maar ook als u ergens een vraag over heeft kunt u in De Kuip terecht. Deze hoeft natuurlijk niet over De Kuip te gaan. Ook kunnen de mensen van De Kuip het misschien voor u op internet opzoeken of koppelen aan de juiste instantie. Op dit moment worden er allerlei activiteiten ontwikkelt in De Kuip. Mocht u nog een idee hebben dan kunt u deze ook inbrengen op de dorpstafel.

Een nieuw concept is “Live in De Kuip”. Hiermee komt er meer live muziek in De Kuip. Onder dit concept zijn op dit moment al vastgelegd het Deventer Jazz Orkest op 5 april, Round About Jazzband op 14 april en een sfeervol kerstconcert op 7 en 8 december. Dus zet het vast in uw agenda!

De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie via de vernieuwde website www.de-kuip.nl.

Vorig artikelCarinova Sint Jozef open dag zaterdag 16 maart
Volgend artikelCU wil meer transparantie bij grote projecten in Deventer