COLMSCHATE – De Ulebelt in Deventer is het ‘Leukste uitje van Overijssel 2019’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Overijssel’.

Vertegenwoordigers van De Ulebelt ontvingen de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB. Kinderboerderij Dondertman in Holten kreeg de zilveren award en Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote de bronzen award. 

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie en voor het ‘Leukste uitje over de grens’. In totaal werden ruim 63.000 stemmen uitgebracht.

De Ulebelt scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2019. Een greep uit de reacties over De Ulebelt:

‘De leukste kinderboerderij van Nederland die ook veel leuke en leerzame activiteiten organiseert. En altijd met aandacht voor mens, milieu en duurzaamheid!’

Vorig artikelTunnel Oostriklaan nu ook open voor fietsers
Volgend artikelRozenkwekerij De Wilde organiseert 30 maart de rozensnoeidagen