DEVENTER – Volgend op de succesvolle bestaande Twentse Waaiers op de MTB & Racefiets, willen wij nu ook ondernemers uit Deventer en omgeving kennis laten maken met de kracht van actief netwerken op de fiets. Enthousiast ondersteund door de gemeente Deventer.

Deze startende Deventer Waaier biedt de mogelijkheid om samen te fietsen, bij te praten met andere enthousiaste fietsende ondernemers.

Fietsen is een goede manier gebleken voor het ontstaan van duurzame werkrelaties. Op de fiets is er geen vaste hiërarchie, ofwel iedereen is gelijk. Fietsers werken vaak samen, wisselen van koppositie in de waaier om een ander uit de wind te houden en om op adem te laten komen. Sommige sterkere rijders blijven wat langer aan kop en krijgen daarvoor in ruil een stuk aanzien van de hele groep. De manier van fietsen in de groep zegt veel over die persoon, de één is resoluut, een ander samenwerkend, sommigen tactisch en een ander een “open boek”.

Samenwerken in een peloton betaalt zich daarna ook terug wanneer de fietsrit is afgelopen.

Opzet van de Deventer Waaier – één keer in de twee weken op vrijdagochtend op de mountainbike, onder begeleiding van, ex-prof, Maarten Nijland samen met ex-prof en ex-coach bij team Sunweb, Tom Veelers.

We verleggen de werkplek regelmatig even naar de schitterende en gevarieerde natuur rondom

Deventer. Met aandacht voor techniek en conditie en een gezonde dosis humor. Dit zorgt ook nog eens voor een frisse kijk op je werk, een goede vitaliteit en vermindert de drukte en stress op het werk en in het dagelijkse leven. Na afloop van de rit sluiten we af met een gezond ontbijt en een goede kop koffie/thee.

Deze combinatie en gedeelde passie is een fantastische manier van netwerken gebleken, uit de al bestaande Waaiers met zo’n 55 leden. Deze Waaiers die ook regelmatig activiteiten gezamenlijk ondernemen zorgen dus ook direct al voor een mooie onderlinge netwerkverbinding.

Wij nodigen je dan ook graag uit voor een gratis eerste clinic op vrijdag 15 maart 2019.

De gemeente Deventer vindt bewegen en gezond leven belangrijk en zal de kosten voor de inwendige mens voor haar rekening nemen.

Ken je ook een andere ondernemer/onderneemster die dit leuk lijkt of het fietsen (weer) wil oppakken? Neem hem of haar gewoon mee!”

Datum: Vrijdagochtend 15 maart vanaf locatie: Theehuis Bij Van Bruggen, Wechelerweg 52A,

7431 PC Diepenveen

Tijdstip: 8.00 uur met kop koffie en introductie, daarna vertrek fietsrit en finish rond 10.30 uur met een kop koffie/thee en broodjes.

Voor wie? Elke ondernemer of onderneemster, ervaring op de fiets is niet vereist. Er is een aantal leenfietsen beschikbaar voor deze try-out.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@twentsewaaier.nl ook even aangeven of je een leenfiets wenst.

P.S. Ook is er de mogelijkheid dat we bij veel animo ook een Deventer Racefiets Waaier starten na deze eerste kennismaking.

Vorig artikelDeventer schouwburg krijgt extra lening van gemeente
Volgend artikelJUMBO Mensink in Bathmen geopend