BATHMEN – Jumbo Mensink Bathmen is woensdagochtend open gegaan. De supermarkt in omgebouwd van EMTÉ winkel naar JUMBO

De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek. Het familiebedrijf biedt het grootste assortiment en met de overname van de favoriete producten van EMTÉ klanten wordt het aanbod nóg uitgebreider.

Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen en alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 10 maart). De eerste klant werd door de heer en mevrouw Mensink begroet

Vorig artikelEen nieuwe Ondernemers Waaier, omgeving Deventer
Volgend artikelPodotherapie Segerink speciale themazaterdag 9 maart, 10:00-15:00