DEVENTER – Vanwege werkzaamheden is de 1e verdieping van de Brinkgarage (onder de Wilhelminabrug) van maandag 25 tot en met vrijdag 29 maart 2019 afgesloten.

De aannemer vervangt in die week de verwarming van de hellingbaan. Die is stuk en bij vorst of sneeuw kan dat tot gevaarlijke situaties leiden. De parkeerplaatsen op de begane grond kunnen deze week wel gewoon worden gebruikt. 

Ook de oplaadpunten op de 1e verdieping voor elektrische auto’s kunnen deze week niet worden gebruikt. Op dit moment maakt de gemeente plannen voor het renoveren van de Brinkgarage. De werkzaamheden aan de hellingbaan zijn zo urgent, dat deze nu al worden uitgevoerd.

Vorig artikelLenteconcert slagwerkgroep Muziekvereniging St. Caecilia
Volgend artikelEnergiebelasting besparen met zonnepanelen op andermans dak